Mūsų klubas, medžioklė, trofėjai ir laisvalaikis.



,

Esi čia: Pradžia > Medžiotojų Vaišės > Padažai.

ŽVĖRIENOS IR PAUKŠTIENOS PATIEKALŲ RECEPTAI


PADAŽAI

Kepsnio padažas

Ingredientai: 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, šaukštas acto, žiupsnelis maltų juodųjų pipirų, česnako skiltelė, šaukštas garstyčių miltelių, pusė mcitrinos žievelės, citrinų sulčių, šaukštas cukraus, druskos pagal skonį.

Ištrinti dubenėlyje aliejų su actu, įberti pipirų, smulkiai sukapotą česnaką, garstyčių, citrinos žievelę ir citrinų sultys, druską, cukrų ir gerai išmaišyti. Paskui viską supilti į kaistuvą ir pamažu virti 15 min.


Kiškio kepenų padažas

Ingredientai: Vieno kiškio kepenėlės, šaukštas miltų, šaukštas sugrūstų graikinių riešutų, pusė stiklinės sauso baltojo vyno, 2 šaukštai sviesto, druskos ir pipirų pagal skonį.

Kiškio kepenėles išvirti ir pertrinti pro sietą arba sumalti. Svieste pakepinti miltus. Šiek tiek ataušinus, supilti vyną, sudėti kepenėles, smulkiai supjaustytus svogūnus, bei riešutus, viską gerai ištrinti, įberti druskos, pipirų ir užvirinti. Padažą paduoti atskirame inde.


Rudasis padažas

Ingredientai: Pusantro šaukšto miltų, 30 g. sviesto, šaukštas cukraus, stiklinė jautienos sultinio, imbiero ir druskos pagal skonį.

Svieste ištirpinti cukrų. Paskui suberti miltus ir paskrudinti, kol parusvės. Tyrelę praskiesti jautienos sultiniu, pagardinti druska ir imbieru, užvirinti.


Sacivi padažas

Ingredientai: 50 g. alyvuogių aliejaus, 150 g. graikinių riešutų, 4 svogūnai, šaukštas miltų, trynys, pusė galvutės česnako, 50g vyno acto, truputis malto cinamono, maltų gvazdikėlių, paprikos, 250 g. vištos sultinio, truputis šafrano, petražolių, druskos pagal skonį.

Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustiti, truputį pakepinti svieste, pabarstyti miltais, dar pakepinti ir, nuolat maišant, pamažu supilti sultinį. Užvirinti ir nukaisti. Sumaltus riešutus sumaišyti su sukapotomis petražolėmis, įberti paprikos, juodųjų pipirų, įdėti trynį, supilti užvirintą vyno actą, kitus komponentus ir viską sumaišyti. Nuolat maišant, įdėti į indą su šaltu vandeniu ir maišyti, kol padažas atvės bet nesutirštės.


Esi čia: Pradžia > Medžiotojų Vaišės > Padažai


Klubo vadovas

RENATAS TAMOŠIŪNAS

Klubo nariai:


http://www.medziotojuklubasbugeniai.lt

/ Pradžia / Foto Galerija / Rekvizitai / Kontaktai / 2% Parama / Adsense Privatumo Politika /

Svetaines kūrejai: Gerimantas Petrauskas ir Arturas Smalenskas. Copyright©2012

Rekomenduojama rezoliucija: ne mažiau kaip 1024x768 px.